Ervaringen

Dit zeggen mensen over mij:

 

"Bijzonder mens.. nog steeds bewaar ik warme herinneringen en heb ik baat bij de gekregen coaching. Top."

 

*******************************

"Je hebt een ontzettend gastvrij bedrijf en daardoor voel je een bepaald soort warmte/ 'ik ben welkom'-gevoel. Het straalde daarnaast ook veel rust uit. Je wist waar je het over had. De kennis die je hebt werkt aanstekelijk, want velen van ons zijn nu oprecht geïnteresseerd in de CREF-methode. Ook heb je goed verzorgde paarden die daarnaast ook nog eens heel leuk zijn."

 

******************************

"Wat mij aansprak is dat er veel gevarieerde opdrachten waren. De paarden laten goed zien wat je voelt (kan wel heel confronterend zijn). EMDR (en hypno) werkten zeker en lieten me anders tegen dingen aankijken. De coach geeft veel inzicht over jezelf. Anita heeft mensen goed door en oordeelt niet."

 

********************************

"De paarden hebben me verbaasd, wat een overweldigende ervaring. Dit zou ik iedereen aanbevelen, het te laten gebeuren, kijken wat het je brengt. Voor mij ben je een eye-opener geweest. In mijn beleving 'las' je mij in ons eerste contact. Nu kan ik weer verder."

 

********************************

"Je liet je niet afleiden door onze zoon (zijn vragen en houding) en kwam steeds weer terug op de vraag, totdat het antwoord er was."

 

********************************

"Ik heb een aantal sessies coachen met paarden gedaan. Anita en de paarden geven me inzicht in waarom ik ben zoals ik ben en hoe ik daar mee om ga maar ook vooral de vraag stellen hoe wil jij er mee omgaan, wat wil je bereiken. Ze werkt vooral vanuit het gevoel. Soms dacht ik wel na een sessie wat moet ik er mee maar het werkt door. Je gaat onbewust echt met je zelf aan de gang. Het is ook gewoon leuk om op deze manier met jezelf bezig te zijn . daarom ook zo geschikt voor kinderen. spelenderwijs aan je zelf werken. Ik zou zeggen doen! Anita is een leuke, echte, inspirerende vrouw"

 

*********************************

"Het effect is meer dan verwacht, ik zou het zoveel anderen ook gunnen."

 

 

*********************************

"Wat mij aansprak in de coach(ing): de directheid en confrontatie. Er werd mij echt een spiegel voorgehouden."

 

 

*********************************

"De laagdrempeligheid van de coach sprak zeer aan. De coach is doortastend. Ze komt enthousiast over! De coach gaat de 'confrontatie' niet uit de weg en dit is voor mij erg prettig geweest. Daarbij verliest zij het doel niet uit het oog en stelt gerichte vragen. Dit heb ik als zeer leerzaam ervaren."

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken, neem dan contact op

Mijn missie:

"Met respect en betrokkenheid voor mens en dier help ik je groeien en begeleid ik je bij het (her)ontdekken en herstellen van je eigen unieke ik. Mijn werkwijze omschrijf ik graag als inspirerend en daadkrachtig. Vanuit een rijke levenservaring en vanuit verbinding ondersteun ik jouw groeiproces met diverse bewezen methodieken. Ik doe dit desgewenst met inzet van paarden, zij laten je - zonder oordeel - zijn wie je bent en helpen je (dieper) voelen en ervaren."