Over mij

"Een echte (bege)leider heeft niet de behoefte om te leiden;

zij is tevreden wanneer zij de weg kan wijzen"

Wie ben ik:

Mijn naam is Anita van der Velde en ik woon met mijn gezin en een mini kudde paarden op een boerderij in de omgeving van Bolsward.

 

Zo rond mijn veertigste jaar kwam (ook) bij mij de vraag omhoog: "Wie ben ik nu en wat wil ik eigenlijk?" En ook bij mij werd het duidelijk dat ik toch bepaalde mechanismen had ontwikkeld die mij niet echt verder hielpen. In mijn coachopleiding heb ik hier aan mogen werken.

 

Door het besef dat veel 'problemen' ontstaan in de kinderjaren heb ik mij hierna verder geschoold specifiek gericht op het coachen van kinderen en het gezin. En toen een aantal jaren later, en getriggerd door de vragen die ik regelmatig als coach kreeg, ben ik mij verder gaan specialiseren en heb ik een opleiding gevolgd tot CREF-Methode® behandelaar. Met deze methode onderzoek ik aan de hand van een aantal levensbehoeften waar de oorzaak van een probleem zou kunnen liggen. Door middel van onder andere traumaverwerking werk ik dan samen met jou aan herstel.

 

En inmiddels heb ik een opleiding Hypnotherapie en regressie en een opleiding Familie- en organisatieopstellingen afgerond, en ben ik bezig met de opleiding tot Energetisch therapeut.

 

Waar sta ik voor:

Met respect en betrokkenheid voor mens en dier help ik je groeien en begeleid ik je bij het (her)ontdekken en herstellen van je eigen unieke ik. Mijn werkwijze omschrijf ik graag als inspirerend en daadkrachtig. Vanuit een rijke levenservaring en vanuit verbinding ondersteun ik jouw groeiproces met diverse bewezen methodieken. Ik doe dit desgewenst met inzet van paarden, zij laten je - zonder oordeel - zijn wie je bent en helpen je (dieper) voelen en ervaren.

 

Kernwoorden bij mijn persoonlijkheid: nuchter, intuïtief, rust, luisteren, humor, respect & vertrouwen

Dit zeggen mensen over mij:

"Je hebt een ontzettend gastvrij bedrijf en daardoor voel je een bepaald soort warmte/ 'ik ben welkom'-gevoel. Het straalde daarnaast ook veel rust uit. Je wist waar je het over had. De kennis die je hebt werkt aanstekelijk, want velen van ons zijn nu oprecht geïnteresseerd in de CREF-methode. Ook heb je goed verzorgde paarden die daarnaast ook nog eens heel leuk zijn."

 

"Ik heb een aantal sessies coachen met paarden gedaan. Anita en de paarden geven me inzicht in waarom ik ben zoals ik ben en hoe ik daar mee om ga maar ook vooral de vraag stellen hoe wil jij er mee omgaan, wat wil je bereiken. Ze werkt vooral vanuit het gevoel. Soms dacht ik wel na een sessie wat moet ik er mee maar het werkt door. Je gaat onbewust echt met je zelf aan de gang. Het is ook gewoon leuk om op deze manier met jezelf bezig te zijn . daarom ook zo geschikt voor kinderen. spelenderwijs aan je zelf werken. Ik zou zeggen doen! Anita is een leuke, echte, inspirerende vrouw"

Kloosterweg 20, 8741 KB Hartwerd - telefoon 06-21928764 - mail anita@jeeigenik.nl

KvK 01102045 - BTW NL1918.66.751B01 - AGB code 98101166

 

Je Eigen Ik is onderdeel van No Nonsense Coach