CREF-methode

CREF-methode

 

Mijn ervaring is dat veel van de problemen waar we als kind of volwassene tegen aan lopen een oorsprong hebben in de vroegste kindertijd of zelfs al gedurende de zwangerschap of het geboorteproces. Door middel van de CREF-Methode® welke is gebaseerd op de universele levensbehoeften van de mens, onderzoek ik waar jou probleem zijn oorsprong heeft.

De methodiek is ontwikkeld door Licentie eigenaar: Baukje van Leeuwen. Baukje van Leeuwen is oprichter van de methode en vormgever van de cirkel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De CREF-Methode is een therapeutisch middel of een ondersteunend middel binnen organisaties om aangetast basisvertrouwen te laten herstellen. De CREF-Methode maakt het mogelijk om hardnekkige patronen succesvol te behandelden. Paarden ondersteunen en versnellen dit proces en kunnen naar wens worden ingezet. De CREF-Methode is geschikt voor alle leeftijden.

 

De CREF-Methode:

- achterhaalt de oorzaak van sociale, emotionele en fysieke problemen

- herstelt natuurlijke veerkracht z├│nder medicatie

- geeft een oplossing voor hechtingsproblematiek en onvervulde behoeften

- is in te zetten voor kinderen en volwassenen en in teams en organisaties

 

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken, neem dan contact op

Mijn missie:

"Met respect en betrokkenheid voor mens en dier help ik je groeien en begeleid ik je bij het (her)ontdekken en herstellen van je eigen unieke ik. Mijn werkwijze omschrijf ik graag als inspirerend en daadkrachtig. Vanuit een rijke levenservaring en vanuit verbinding ondersteun ik jouw groeiproces met diverse bewezen methodieken. Ik doe dit desgewenst met inzet van paarden, zij laten je - zonder oordeel - zijn wie je bent en helpen je (dieper) voelen en ervaren."