Wat doe ik

Respect, betrokkenheid en verbinding

 

Ik heb een missie:

"Met respect en betrokkenheid voor mens en dier help ik je groeien en begeleid ik je bij het (her)ontdekken en herstellen van je eigen unieke ik. Mijn werkwijze omschrijf ik graag als inspirerend en daadkrachtig. Vanuit een rijke levenservaring en vanuit verbinding ondersteun ik jouw groeiproces met diverse bewezen methodieken. Ik doe dit desgewenst met inzet van paarden, zij laten je - zonder oordeel - zijn wie je bent en helpen je (dieper) voelen en ervaren."

 

Wat betekent dat nu concreet

Mijn uitgangspunt is dat een ieder - dus ook jij - datgene wat hij of zij nodig heeft al in zich heeft, soms heb je alleen wat hulp nodig om dit weer zichtbaar te maken.

 

Ik werk zowel met kinderen/jongeren als volwassenen. Als coach begeleid ik je met de ontwikkeling van je vaardigheden en kwaliteiten zodat je de wereld weer aan kunt. Hiervoor zet ik verschillende methodieken in, zoals NLP (neuro linguistisch programmeren), Voice Dialogue (werken met delen), TA (transactionele analyse), hypnotherapie (werken met het onderbewuste), systemisch coachen (kind en gezin) en oplossingsgericht coachen.

 

Daarnaast ga ik ook met je op zoek naar de oorzaak van het nu ervaren probleem en ga ik met je werken aan herstel. Hiervoor maak ik naast bovengenoemde methodieken ook gebruik van EMDR (eye movement desensitization and reprocessing / traumaverwerkingsmethodiek)

 

Wat bied ik:

 

Kloosterweg 20, 8741 KB Hartwerd - telefoon 06-21928764 - mail anita@jeeigenik.nl

KvK 01102045 - BTW NL1918.66.751B01 - AGB code 98101166

 

Je Eigen Ik is onderdeel van No Nonsense Coach