Balans & ontspanning

Balans en ontspanning

Zit je niet lekker in je vel, heb je weinig energie over en voel je de druk om alle ballen in de lucht te houden? Lukt het je niet te ontspannen of neem je weinig tijd voor jezelf? Of ervaar je stress voor een examen of sportieve prestatie?

 

Juist dan is het belangrijk om tijd in te bouwen om te ontspannen en te zorgen voor een juiste balans. Aan de omstandigheden kun je dikwijls niet direct wat doen, wel aan de wijze waarop je er zelf mee om gaat.

 

Ieder mens heeft ooit geweten wat 'ontspannen zijn' is

Gek genoeg verleer je dat in de drukte van het dagelijkse leven. Toch blijkt het heel erg nodig om weer te leren je te ontspannen, om rust te vinden, om zonder stress jezelf te zijn. In het ontspannen zijn sta je open voor alles in en om je heen en word je vanzelf de weg gewezen van binnenuit. In de open houding voel je een verbinding met anderen, met de wereld om je heen en met alles wat groeit en bloeit. Je kunt leren je bewust te worden hoe je het leven op een ontspannen manier kunt leven.

 

De methode onbeperkt ontspannen

De methode is samengesteld uit diverse vormen van oosterse- en westerse ontspanningstechnieken, ademtherapie, yoga en meditatie, de oefeningen kunnen gewoon zittend op een stoel of staand gedaan worden.

 

Samen met jou stel ik een training samen, afhankelijk van je doel kan dit eenmalig of terugkerend zijn. De training verzorg ik zowel individueel als voor een groep. En ook qua locatie mag je kiezen: binnen, buiten, op mijn locatie of ergens anders....

 

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken, neem dan contact op

Dit zeggen mensen:

"De dagen van de opleiding Onbeperkt Ontspannen heb ik ervaren als een mini vakantie. De combinatie van oefeningen geven je een heerlijk ontspannen gevoel. Voor mij heeft het ervoor gezorgd dat ik op een veel bewustere manier manier leef (i.p.v. geleefd te worden). Ook ervaar ik meer balans en ontspanning in onder andere het rijden op mijn paarden."