Het paard en JEI

Het paard en JEI

 

Eén of Meerdaags arrangement

Omschrijving : Vind je het prettig om even helemaal in alle rust bezig te zijn met je eigen ontwikkeling, je relatie of je gezin, dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een één- of meerdaags arrangement. Ik beschik over een aparte woonruimte voorzien van alle gemakken. Hier is overnachtingsruimte voor maximaal 5 personen. Kijk hiervoor ook eens op www.ruurdastate.nl.

Traject : Van een dagdeel tot een heel (lang) weekend.

Voor wie : Voor diegene die zichzelf, hun relatie of hun gezin de rust en ruimte gunnen om verder te ontwikkelen en te groeien

Inhoud : Afhankelijk van de vraag en behoefte en de duur van het arrangement kan gekozen worden uit de diverse onderwerpen zoals genoemd onder individuele begeleiding. Een sessie met het paard/de paarden zal in ieder geval onderdeel uitmaken van dit arrangement.

Prijs : Afhankelijk van het aantal personen, de vraag en de duur van het arrangement. Heb je hiervoor belangstelling, neem dan contact op dan bespreken we de mogelijkheden

 

 

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken, neem dan contact op

Dit zeggen mensen:

"De training 'ontspannen met je paard' is een gevolg van oefeningen die ik met mijn dochter heb gedaan om haar zelfvertrouwen te vergroten en haar wedstrijdspanning te verminderen. Haar zelfbewustzijn en haar manier van samenwerken met haar pony is door de training ook verbeterd. Door wederzijds respect en vertrouwen zijn haar wedstrijdresultaten, maar vooral haar plezier in het rijden, enorm vooruitgegaan."