Ik leer leren

Ik leer leren

 

Manieren van leren ontdekken en een slimme aanpak kiezen

Omschrijving : Leer tijdens de training HOE je kunt leren, WAT je moet weten om gemakkelijk te kunnen leren en WAAROM leren best leuk kan zijn.

Traject : 5 bijeenkomsten van 1,5 uur

Voor wie : groep 4-6 personen vanaf 10 jaar

Inhoud : Iedere training kent een vaste structuur waarin rust en activiteiten elkaar afwisselen. Leren ontspannen en leren concentreren spelen in iedere training een belangrijke rol. Iedere training heeft een eigen thema, zoals vaststellen kwaliteiten en uitdagingen en ontdekken van de eigen leervoorkeuren. Leren omgaan met faalangst en motivatie strategieën, leren plannen, prioriteren, tijd indelen, organiseren en evalueren en leren omgaan met concentratie. Kijk op www.ikleerleren.nl voor meer informatie.

Prijs : er geldt een vastgestelde prijs voor de training van € 150,-- exclusief het werkboek van € 32,50.

 

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken, neem dan contact op

Dit zeggen mensen:

"De training 'ontspannen met je paard' is een gevolg van oefeningen die ik met mijn dochter heb gedaan om haar zelfvertrouwen te vergroten en haar wedstrijdspanning te verminderen. Haar zelfbewustzijn en haar manier van samenwerken met haar pony is door de training ook verbeterd. Door wederzijds respect en vertrouwen zijn haar wedstrijdresultaten, maar vooral haar plezier in het rijden, enorm vooruitgegaan."