Onbeperkt ontspannen

Relax!

 

Onbeperkt Ontspannen (ook op school mogelijk)

Omschrijving : Je krijgt inzicht in ingangen/oefeningen, om te leren ervaren direct tot jezelf te komen en te blijven, ook tijdens stressvolle situaties. Van gespannenheid, zoals bij onzekerheid, slecht slapen, examenvrees, piekeren, eenzaamheid, hyperventilatie, faalangst, depressiviteit, verlegenheid, concentratieproblemen, enzovoort, zelf de overgang naar ontspanning leren herkennen. Het uiteindelijke doel is dat je je innerlijke rust en balans ervaart en kunt behouden.

Traject : training (examen)stress reductie 8 sessies van 1 uur

of aantal sessies in overleg vast te stellen afhankelijk van wens en doel, 1 tot 1,5 uur

Voor wie : groep 4-10 personen

Inhoud : De methode is samengesteld uit diverse vormen van oosterse- en westerse ontspanningstechnieken, ademtherapie, yoga en meditatie, de oefeningen kunnen gewoon zittend op een stoel of staand gedaan worden.

 

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken, neem dan contact op

Dit zeggen mensen:

"De training 'ontspannen met je paard' is een gevolg van oefeningen die ik met mijn dochter heb gedaan om haar zelfvertrouwen te vergroten en haar wedstrijdspanning te verminderen. Haar zelfbewustzijn en haar manier van samenwerken met haar pony is door de training ook verbeterd. Door wederzijds respect en vertrouwen zijn haar wedstrijdresultaten, maar vooral haar plezier in het rijden, enorm vooruitgegaan."