Ontspannen met je paard

Ontspannen met je paard

 

Leer omgaan met wedstrijdspanning en benut je kwaliteiten

Omschrijving : Herken je dat, je bent thuis lekker aan het trainen en werkt prettig samen met je paard. Maar zodra je op wedstrijd gaat neemt de spanning bij jou toe en daardoor ook bij je paard. En helaas komt er dan niet uit wat je zo graag had willen laten zien en wat je kunt.

Traject : 5-10 sessies van gemiddeld 1 uur

Voor wie : Individueel vanaf 12 jaar

Inhoud : Door middel van hypnotherapie, visualisatie en RDI (ik-versterking/EMDR) en oefeningen in balans & ontspanning gaan we werken aan het versterken van de kwaliteiten die je nodig hebt en het verhogen van je zelfvertrouwen en eventueel het verminderen van angsten. Oefeningen kunnen zowel met als zonder paard uitgevoerd worden.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken, neem dan contact op

Dit zeggen mensen:

"De training 'ontspannen met je paard' is een gevolg van oefeningen die ik met mijn dochter heb gedaan om haar zelfvertrouwen te vergroten en haar wedstrijdspanning te verminderen. Haar zelfbewustzijn en haar manier van samenwerken met haar pony is door de training ook verbeterd. Door wederzijds respect en vertrouwen zijn haar wedstrijdresultaten, maar vooral haar plezier in het rijden, enorm vooruitgegaan."